Új hozzászólás Aktív témák

  • chab7

    addikt

    válasz cigam #50970 üzenetére

    Még jó :))
    Nekem 2006-tól az egy szem R52-es thinkpadom volt csak, amit egy hónappal ezelőttig gyepáltam rendesen (ment mindig ha csak 2 percem is volt dolgozgatni rajta - na meg sokszor akkor is ment ha nem volt időm :) ). Ez ugye még csak nem is a komolyabbik verzió.
    Most egy T500 cserélte le, és ha közel hozza a szintet (persze nem várom a mostantól hat évet, mert ezt nem zsírújan vettem) akkor nincs miről beszélni.
    Ha valami megbízhatóan jól működik akkor hogy mellette hűvös is meg halk is már csak emelni tud a megítélésén.
    Én is elhiszem, hogy vannak még más jó gépek is, de a thinkpadok azok tuti hogy jók és ugye ezt úgy mondom, hogy van tapasztalatom vele. Nem úgy hogy 10-20 fordult meg a kezem közt évek alatt, hanem úgy hogy 1 volt 6 évig - hiba nélkül.

    Na persze az R52 még IBM volt, a T500 meg már Lenovo, emiatt elképzelhető, hogy már nem olyanok a maiak mint egykor az IBM éra alatt (ami miatt alakult ki az "elbagatelizált" kép a thinkpadokról, akkor még jogosan) - és még nem is rég óta használom (de egyelőre amit mutat az nagyon pozitív).

    (#50973) sutszi: Na akkor az R52-esem aminek nem olyan rég megadta magát a jobb zsanérja és elpattant, de a bal tart még olyan szinten hogy normál használathoz felnyitva teljesen jól tartja a fedelet? Azért ez sem piskóta. Más gépek lehet totál használhatatlanok ha mondjuk törik a zsanér, a thinkpad meg abban a szögtartományban (80-110°) ahogy normál használat közben van, teljesen használható még így is.

    Aztán nekem az is fura, hogy más brand gépeivel rendelkezők rendre ilyen hűtőpadokat tesznek a gép alá én meg csak nézek, hogy az ugyan minek, mikor még a legnagyobb nyári melegben sem kellett a combom és a gép közé semmi, nekik meg még az asztalra is, nehogy túlmelegedjen. Cserébe persze csúnyán hangosan fújt is a ventijük (nem zúg-búg vagy ilyesmi, hanem csak üzemi fordulaton fúj - hangosan), míg az enyémnek még induláskor sem pörög fel - mert minek.

    Na és akkor a végére csak hozzátenném (utalva a nem is oly rég berakott videóra), hogy biztos azért használnak fent az űrállomáson is thinkpadeket mert ők is elbagatelizálják a márkát :))

    (Én is csak véleményt mondtam. Kérdezés nélkül. Sem konkrét márkára (direkt nem írtam neveket), sem személyre nem irányuló negatív kritikával. Csupán saját pozitív tapasztalataimat írtam le az általam birtokolt és ezen tapasztalatok alapján egyben favorizált márkáról. :R )

    A házassági szerződésről meg csak annyit, (amellett, hogy baromságnak tartom) hogy mára annyira mindenhol az egyéni érdekek dominálnak - másokra nem gondolva mintha nem is léteznének - hogy elfelejtjük, hogy egy házasságnak pont a másik iránt érzett érzelmeken, szereteten kellene alapulni. Márpedig a szeretet pont az ahol nem magunkra, hanem a másikra gondolunk, hogy neki legyen jó, neki akarunk a kedvében járni.
    Inkább a házasságkötéskor kimondott "vele leszek jóban rosszban" részt kellene betartani (és már az elején komolyan gondolni), nem pedig már akkor arra gondolni, hogy majd baj lesz és akkor nehogy már én járjak rosszul. Uraim, nem beleugrani kell egy hézasságba meggondolatlanul, hanem alaposan meggondolva olyan valakit elvenni akivel a fogadalmat betartva talán sosem kell arra gondolni, mi lesz ha baj lesz, mert a bajokat pont együtt kellene megoldani.
    Na de ez az én szubjektív magánvéleményem - még akkor is ha úgy látom ezt mindenkinek így kellene látnia és nem szabadott volna a világnak ebbe az irányba elmennie hogy ilyen baromságokra legyen szüksége embereknek mint a házassági szerződés. Ha letennénk a folytonos egyéni érdekek durván előtérbe helyezéséről a világ újra jobb irányba fordulhatna...
    De már nagyon offba fordultunk itt, szóval itt abba is hagyom.

    A lényeg, hogy a thinkpad jó :D

    [ Szerkesztve ]

    Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

Új hozzászólás Aktív témák