Új hozzászólás Aktív témák

  • chab7

    addikt

    válasz Dhampir #52528 üzenetére

    Már párszor leírtam de akkor újra. ;) Nálam xubuntu alatt síri csend van inteles videót használva. (És hűvösség is). Windows alatt nem tudom milyen, de ettől jobbat nem tudok elképzelni ott sem.

    (#52534) Dhampir: Na és akkor pillanatnyi helyzetjelentés. Tegnap reggel óta van bekapcsolva a masina. Amik futnak azóta: opera 12 füllel - közte amin most is írok, amarokban megy a zene, medit-ben megnyitva 7 szöveges fájl, gwhere benne megnyitva a zenei katalógusommal, easytag, deluge - bár most csak egy torrent fut benne, krusader 15-15 füllel különböző mappákba pozícionálva, kvirc - 3 szerveren összesen 5 chat szoba, pidgin - 2 gmail+ facebook loginokkal bejelentkezve és a skype is meg van nyitva. Ezen kívül még a vga kimenet is rá van most kötve a tv-re, de ott nincs semmi kitéve csak az asztal üresen. Na meg 3 külső vinyó van csatlakoztatva még a dokkolóhoz és a dokkolóban van a laptop.
    Így jelenleg 2700-on pörög a venti (hangja még nincs - amit hallok az a külső vinyó halk sustorgása), a proci magok 32 fokosak, a vinyó 38 és 1860 mega memória van használatban.
    Nálam ez ilyennek minősül -> :R

    [ Szerkesztve ]

    Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

Új hozzászólás Aktív témák