Új hozzászólás Aktív témák

  • Sotyks94

    aktív tag

    Üdv!
    Ma vettem egy Lenovo Thinkpad X201-es kis gépet, és lenne vele 1 teknikai jellegű problémám. Valamiért nem tudom az istennek sem beüzemelni rajta a WLAN-t. Én vagyok csak béna, vagy lehet nem működik?
    Előre telepített win 7 32 bites rendszer volt rajta, de driverek nem, így először felraktam a bios drivert, aztán a wlan, és végül a videókártya drivert. Lefuttattam a kismillió win updatet is. Minden megy rajta, vezetékesen a net is, de a wifi az istenért nem akar menni.
    Alapból ha a gép bal oldalán bekapcsolom a vezeték nélküli hálózatokat, csak a bluetooth világít, a mellette lévő kis wifi jel nem világít a képernyő alatti kis jelző báron.
    Ha bemegyek a win vezeték nélküli hálózatok részéhez, és megpróbálok hozzáadni egy új hálzatot akkor azt mondja hogy " A windows vezeték nélküli hálózati szolgáltatása nem fut".
    A felrakott wlan drivernek a segédprogramja 100%-ban használhatatlan. (a drivert a hivatalos oldaláról szedtem le, win 7 32 bites rendszerhez, 17.12-es (legfrisebb) verziót.). Ha elindítom a programot: "Intel PROset/Wireless eszközök" (csak ez az egy települt fel a driverrel.), akkor az meg egy kis vacak ablakot dob csak fel ahol az egyetlen lehetőség a "vezeték nélküli profil importálása" vagy a bezárás.

    Valakinek valami ötlet? A driverrel van gond, vagy a winen belül kellene még valahol engedélyeznem valamit? Több laptop és egyéb készülék is járt már a kezeim között az évek során, de driverrel eddig mind ment, egyikkel sem kellett semmi extra lépést, ezért kezdek aggódni hogy esetleg nem e maga a gép a hibás.

    Gyors segítségnyújtást megköszönném, holnapra kéne teljesen rendbe pofoznom a gépet. :R

Új hozzászólás Aktív témák