Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz bwoay #7624 üzenetére

    igen, nekem annyi a különbség, hogy ebben egy Quadro NVS van, nem az integrált vga.
    a 12"-os méretből az X201s lenne szimpatikus, de arra egyrészt azt írják a tesztek, hogy elég rendesen melegszik, másrészt meg nem a felbontás, hanem a fizikai méret miatt vannak kétségeim, hogy elsődleges gépnek mennyire válna be. mármint úgy értve az elsődlegest, hogy egyetlen. illetve abba nem tudnék második vinyót tenni, ha akarnék sem. persze a súlya szimpatikus. igazából az X201 tudása kéne az X301 méretében...

    evone: nekem a mostani procim is 35W TDP-s, szóval ebben nem lesz nagy változás. annyi lenne, hogy a mostani diszkrét vga helyett lenne integrált, mert nem használom ki a Quadro tudását sem (bár linux alatt az nvidia kártyáknak a legjobb a támogatottsága).
    a mikrofonról nekem ezzel a géppel annyi a tapasztalatom, hogy amint bedugok egy külsőt, rögtön jelzik a túloldalon, hogy sokkal tisztább a hang, kvázi megszűnik az alapzaj, teljesen tisztán hallani, míg bedugottal a gépelést, meg mindent hall a másik fél. mondjuk konzumer gépen más is lehet a baj, nekem egy ismerősömnek van valami HP DV4 vagy DV5 gépe, és azon semmit nem hallottam, amikor megpróbáltunk mikrofonozni.

Új hozzászólás Aktív témák