Új hozzászólás Aktív témák

  • scansat

    tag

    Ennyi! Nálam is évek óta hibamentesen megy a Win10. Semmi gond vele. Évekig dual boot-os volta gépem mert linuxot is használtam. Mára a linux ment, win 10 maradt. Természetesen messze nem mindegy milyen vasra kerül a win10. Anno egy Fujitsu-Siemens gépen sokat szívtam a windowsal. Szerencsére céges gép volt. Ugyanakkor HP gépen soha nem volt gondom vele.
    3-4 havonta szeretnek sírni páran hogy ilyen-olyan sérülékenységet találtak, na de én nem vagyok sem a NASA sem hadiüzem hogy hackerek rám utazzanak. Ha mégis max pár pornóképet tudnak lopni tőlem. :DD S ha már a Mac szóba került, tudomásom szerint a Pwn2Own-en első körben mindig a Mac esik pofára. Szóval a biztonsággal nem emlegetném egy sorban.
    Konzolon gondolkodtam de ejtettem. Úgyis kell mellé egy erősebb PC akkor meg minek? Hogy havonta fizessek? Olvasgatom itt a hozzászólásokat. Én épp 99%-ig összerakott gépnél tartok. Most a 11.gen Intel procit várom egy Z490 Aorus Ultra alaplapba. Gondolkodtam a 10. gen. procin de mivel nem volt sürgős gondoltam várok pár hónapot az újra. Szerintem nem igaz hogy tök ugyanaz a kettő. Sajna videokártya fronton (nvidia) ismert a helyzet. Pénzem lenne rá de nincs 3080-as. Így kényszerből arra gondoltam hogy egy 11 gen. processzort teszek bele és fél év/egy év ideig míg nem lesz kapható, alaplapi videovezérlővel használom. És az sokkal erősebb a 11. gen -ban mint a 10-esben. Ez van. Sajnos az elkövetkező évek sokak szerint csak rosszabbat hoznak chip hiány miatt, úgy árban mint beszerezhetőségben.

Új hozzászólás Aktív témák