Új hozzászólás Aktív témák

  • lipi67

    veterán

    válasz kulerr #24974 üzenetére

    Meg is bántam!
    i-s széria ...nem köll. Ok, hogy szuperul ment az i3, elhiszem, de egy E8400-et többre nézek. Ha sok pénzem lesz, majd i7, 12giga rammal, stb..De igazán se pénz, se igény rá..
    Ha bejön egy olcsó quad 83,2-t menjen lazán oszt kész (és 9-essel kezdődjön), az ok. SSD-n agyalok, de lehet, hogy inkább eliszom. Napi 1 óra gép előtt (ph és mailek, sms, torrentek átnézése..) a 6420 is sok. 2,4GHz-en futkosnak a játékok amiket a törpék nyomnak..Hogy elmondjam, több100k-s gépem van...Á!
    Inkább kocsma, 1-2 taslis beszélgetés, s egy ribi hazavisz. :)
    Persze..ha akadna egy tuningos proci..az lekötne. S, hogy ez most egy 3xxx vagy quad..
    Én többre nézek (jobban el vagyopk vele) egy bitang kis 3300-ast, mint egy 1 a millióból i-s procit. Ha már van, szórakoztasson, mert amire használom a gépet, arra egy 2140-es is jó.

    (#24976) Gyuri27 : Nem sírok én, Gyurka! Szórakozom. Én egy egyedi rampárnak jobban örülök mint egy átlagos vminek. Nézd el nekem, majd kinövök belőle, bár nem igazán akarok. Annak nagyon örülök, hogy faszán megcsináltam a házat, (hdd és NB 1400-es panel stb..)[készen áll mindíg a tuningra], nekem ez az "érték", hogy éppen mi kerül bele..részletkérdés.

    [ Szerkesztve ]

    Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

Új hozzászólás Aktív témák