Új hozzászólás Aktív témák

  • #TOTTI

    őstag

    válasz kicsigeri #3161 üzenetére

    Meg kell várni amig kiszárad! Anno én is bicajjal hordoztam télen a mobil racket Jazz Jackrabbit 2vel... meg Tomb Raiderrel... lassabban pörgött fel.. ha nem vártam vele..! Jó ideig nem szabad bekapcsolni ami marad azt meg elfórrja..:)

    Más:

    Apropó Tomb Raider ...anno volt ilyen amikor bejött a többmenetes irás "talán" (csak tippelek hogy azért) akkor vagyis én arra fogtam ez volt..:
    ..hogy PL. Office 97 CDről valamelyik olvasóban a Tomb Raidert lehetett telepiteni. na meg használt CDre irtunk zenét 2xesen valami hupikék törpikék.. és egyik discman amelyik vitte a super video CDt.. az nem a hupikéket játszotta le hanem ami elötte volt rajt valami német szöveget.. mig a sima discman a hupikéket.. talalkoztatok már ilyennel..?


    Gyógyszert szedek de nem vagyok beteg..! Ez így volt..!


    Amúgy az érett barátnőmmel minden csodás.. dúl a szerelem én ezt nem hittem volna.. részemről ez olyan amikor a buzi rájön hogy buzi.. Nekem az érett nők jönnek be..!

    Amugy Lipi tudja... szőke mosogatós régebbi baratnőmmel voltam ma pesten WestEndbe..
    Media Markt: világítós bill. 5990Ft sd 2gb 3590Ft
    Mercury Impex: világitós bill. 1690Ft
    Ramiris: sd 2gb 1580Ft

    Hülye az aki ott vesz valamit...

    SD kari árából kikerül a cucc...

    Mercurynak külön köszönet hogy zárás után fél órával kiszolgáltak... mondjuk nem nekem köszönhető hanem a parneremnek..:)

Új hozzászólás Aktív témák