Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz Gsx-rr #118406 üzenetére

    Ahogy írták 5S és 6 közötti sebességkülönbség szinte nincs is. Picit jobb a kamera, picit jobb az akksi, és nagyobb alkalmazásoknál (pl. játék) látható, hogy gyorsabban töltődnek be.
    Szintetikus teszteken kb 20% különbség van a kettő között ami élőben nem jön ki, a méretkülönbség miatt 27-28% -kal több a pixel amit meg kell hajtani annak a nem sokkal erősebb vasnak, egyszóval ott leginkább kinézet és méretbeli különbségek vannak.
    Viszont ha úgy nézzük nagyobb kijelzőn picit még gyorsabb is néhol (és sehol nem lassabb) akkor van fejlődés, de ha kisebb méretet favorizálja valaki akkor nincs igazán olyan előnye I6-nak ami miatt 5S -el szemben azt választanám.
    I6S-ben van hardveres fejlődés rendesen (már csak a 2GB ram is sokat számít, de minden téren nagyobb az ugrás) ezért 5S-ről arra váltásban már van több ráció....de tudjuk nem csak racionálisan választ az ember ha mondjuk szereti a frissen fejlesztett kütyüket :)) ezért I6-ot is megérte venni annak aki örömét lelte benne.
    Most már ha venni kell megvárnám a 6S -t, de ha valakinek olcsóbb kell, akkor miután használatra 5S vagy sima 6 szinte mindegy és 5S olcsóbb ezért annak 5S lehet a befutó.

    (#118424) privacy99:
    Balra a 0 képernyőre ok, de lefele az nem jön elő ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák