Új hozzászólás Aktív témák

  • B-L-A-C-K

    titán

    válasz TechN7ne #134316 üzenetére

    "Ez egyszerű nagyzolás ,attól hogy volt pár telefonod még nem biztos hogy egy az ízlésed másokkal ,sőt nagyon nem."

    Én tapasztalatot miatt céloztam a sok telefonra mint írtam is, nem tudom hogy jön ide az ízlés...:/ Illetve nem tudom ki beszélt nagyra tartásról, mert én semmivel sem érzem magam több embernek hogy mennyi telefonom volt, vagy esetleg ájjfónom van. De mindenki magából indul ki.

    Az SE-val meg kapcsolatba ha te lehülyézed azokat akik megvették, azzal csak magadat degradálod. Akkor ilyen alapon én is hülye vagyok, és miért? Azért mert neked nem jön be az SE. ;)

    "Kb. egy i5s IOS 8-al ugyan úgy pörög mint az új SE aranyáron,akkor sztem el is árultam számomra melyik a jobb vétel."

    Kezdjük ott hogy azt én is aláírom ha használtan nézünk egy 5S árat ami ~80 ezer és újonnan egy SE árat ~150 ezerért akkor az a 70 ezer difi sok, és igen nem éri meg az árát ilyen alapon, bár ezt eljátszhatjuk ilyen alapon más készülékeknél is, pl a te 6S-eddel.

    Na most ha használnál is egy SE-t, nem csak a boltba nyomogatnád, akkor tudnád hogy gyorsaságban ugyan az mint a 6S-sed, ujjlenyomat olvasója pont jó, se nem lassú mint az 5S-sen, és se nem túl gyors mint a 6S-sen, azaz pont jó. 2GB ram előnye megint olyan mint a 6S-sen. De a legfőbb ok ami miatt sokan megfogják venni az az aksija, mert ilyen kis készülék, és még ráver a 6S-re is, 6+ szintet fogja hozni. De hogy mutassam is, jelenleg itt tart az üzemidő:


    (jelzem ugyan úgy használom mint szoktam (azaz nem pihen a fiókba), játszani nem játszottam most egyedül rajta most)

    Szóval lehet itt hülyének nézni a vásárlókat, viszont a tények azok tények...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák