Új hozzászólás Aktív témák

  • Olvasva itt a hozzászólásokat, hogy kinek milyen hibái vannak a telefonján, és hogy a 6, 6S, SE szériák milyen szériahibásak, gondoltam megnézem az én kis 5S-emet. 2015 júliusi vásárlás (apple4you rendelés), asztroszürke, íme a tapasztalatok:
    - ha megrázom a telefont, felső részen valami zörög (talán erre mondtátok, hogy a kamera lencséi). Tiszta szerencse, hogy ha a fülemhez tartom, akkor általában telefonálok, nem pedig rázogatom, mint valami csörgőt :D
    - jobb felső sarka a kijelzőnek benyomható, nem vészesen, de valóban elmozdul befelé.
    - Home gombnak van hangja, de mikortól számít hangosnak? Ha a mutató ujjam hegyével nyomom, akkor kattan. Ha a hüvelykujjamat teljesen rátéve nyomom, akkor hang nem jön ki, mert elfedi az ujjbegyem.
    - némító gomb enyhén ferdén áll. Tény, hogy ha ránézek, akkor a kis piros csík alatta nem egyenletesen vastag emiatt, de a funkcióját tökéletesen ellátja.

    De engem például az is zavar, hogy a hangszóró nyílások, meg a Lightning csatlakozó nyílása koszolódik, felgyűlik benne a szösz. Erre pl miért nem találtak még ki valami automatikus öntisztítási folyamatot?! :D

    Na jó, viccet félretéve. Ezektől függetlenül én azért továbbra is elégedetten használom. :)

Új hozzászólás Aktív témák