Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz Mukucs #146182 üzenetére

    Ha sokat fotozol, es a kicsit jobb kepek szamitanak (sotetben mar jobban kijon a kulonbseg, de samsung S7-es szintjet meg nem eri el az I7-es sem teljesen) meg a meg stabilabb video (6S is stabil azert optikai kepstabi nelkul, de I7 optikaival meg jobb) akkor 7-es.
    Ha nem szamit annyira a fotozas vagy esetleg a korlatozottan elismert de eleg jo viz es porallosag akkor 6S is boven jo minden szempont (az is baromi jo fotokat/videokat keszit, csak 7-es kicsit jobb)
    6S is jo lesz meg a kovetkezo 2-3 evben, az I7 egy evvel tovabb.

    Ha megtartani tervezed minel hoszabb ideig az meg az I7 mellett szol szinten.

    Az is szamit, hogy csak hivatalos forrasbol szarmazot, es csak ujat akarsz venni, es ha igen akkor nagyon szamit-e a nem egeszen 40ezer forint plusz (32GB-os verziok hivatalos arkulonbsege), vagy ha annyira nem erdekel a fotozas akkor 16GB-on is elvan sok ember, bar azt csak akkor valaszd, ha appokbol, zenekbol sem akarsz nagy mennyiseget magadnal tartani a telon...32-es tarhely kenyelmesebb az tuti.

    Ha rovidebb tavra tervezel (1 even belul) akkor is inkabb 6S, sot akkor azt mondanam hasznaltan hetvegen, jovo heten egesz jo aron is kifoghatsz szep peldanyokat sok garival is, es amikor ujra valtasz sokkal kisebb veszteseggel tudod eladni mintha most I7-et vennel.

    Ha nem erdekel a hasznalt piac, nem is akarod eladni 1 even belul, es nem vagy arerzekeny akkor tenyleg csak a kamera es a vizallosag fontossagi szintje alapjan valassz.

    Az meg amit sokan mondanak, hogy az S verziok altalaban jobbak szerintem is igaz abbol a szempontbol, hogy kierleltebbek, de iden az I7 nem valtozott tobbet mint 6S a sima 6-rol, haz is maradt a regi ami miatt biztos jo a strapabirasa is a 7-nek, es sok aprosag ami teljesen uj keszulek tervezese utan problemakent merulne fel az nem jelentkezik. En is azt mondom az I7 egy 6S rancfelvarrott es javitott valtozata inkabb. Lehetne 6S2-nek is nevezni ha nem lenne bena nev :D

Új hozzászólás Aktív témák