Új hozzászólás Aktív témák

  • TBMC

    addikt

    válasz ittakary #149673 üzenetére

    domojko, zetape7, ittakary:

    nem terjesztek f@szságot, légyszi járjatok már utána... kb mióta iphone van a piacon, azóta iphoneom van. Milliószor voltam már gariztatni őket. Telekomos vagyok, ha odaviszem be hosszadalmasabb a folyamat DE a telekomnál újraindul az 1év garancia.

    az APR NEM!!!!
    3 hónapot adnak, járjatok már utána basszus.

    most gariztattam a fél éves 6S emet, mert foltos volt a kijelzője. 3 hónap garanciát adott rá az icentre. Kb 2 hónappal ezelőtt faterom i6janak behalt a beszédhangszórója, istyleba vitte be, 3 hónapot adtak rá! ha szeretnétek szkennelek róla papírokat is :) A kicserélt refurb telóhoz kapott jegyzőkönyvben feltüntetik a csere időpontját, s azt is, hogy 90nap garanciát vállalnak rá.

    nem vitatkozni szeretnék, csak ne állítsátok valótlant.

    de nyugodtan felhívhatjátok bármely APRt és elmondják, hogy csak a szolgáltatónál leadott készülékeknél indítják újra a garit, mert ott a szolgáltató indítja újra az 1évet, nem az Apple!!! és elfogják mondani ezt.Járjatok utána picit!

    VipJoco: Tehát, ha van egy készüléked, amit pl vásároltál 2016.08.01.-én, és most beviszed, 3 hónapot kapnál rá, de mivel az alap garid 17 aug 1.-ig érvényes, így az is marad. De nem toldja meg pluszba, nem indúl újra!

    :R

    [ Szerkesztve ]

    markbellus.hu 

Új hozzászólás Aktív témák