Új hozzászólás Aktív témák

  • joey04

    titán

    válasz HUTCHDB #151072 üzenetére

    2-re: igazából igazad van, nem fogadtuk el. vagyis én nem, de nem is bizonygatom az ellenkezőjét. szerintem az ios 10 és az i7 és plus egy álom gördülékenység és gyorsaság szempontjából. az ios 10 valóban bugosabb, de ez meg készülékfüggetlen. btw itt is azt mondom, hogy egy ios 8 is volt azért ennyire problémás... ios 7 kataszrófa, ios 8 használható, ios 9 baromi jó, ios 10 használható. én ezt tapasztaltam. ha te mást, hát legyen úgy.

    3-ra: de itt úgy jön le, hogy csinálod a hisztit és úgy állítod be, hogy ezekkel nem lehet együtt élni. nekem is hiányzik az értesítési led, de ha vért szarok se fog rá Ive tervezni egyet. leírtam, hogy roppant idegesítő a hotspot funkció "spórolása", de nem minden nap sírom tele vele a fórumot. a bemutatónál leírtam, hogy én sem vagyok a jack elhagyása mellett, de számomra ez nem deal breaker. amúgy is bt fejest használok, plusz jelenleg csak ipadem van, a telefonom droidos. Na látod ott lehetne mit telesírni a topikjában, hogy bezzeg ios-en ez és ez mennyivel jobb, de nem teszem. vagy az új macbook pro. az szánalom amit a portokkal műveltek... a hír topikjában meg az egyik iphone topikban ahol feljött beszéltünk róla, de nem írom le 100x a maces topikban, hogy mekkora kibaszás és köcsögség ez az apple részéről.

    [ Szerkesztve ]

    "Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

Új hozzászólás Aktív témák