Új hozzászólás Aktív témák

  • Turbado

    újonc

    Sziasztok!

    Régóta olvasgatom a topikokat de csak most regisztráltam, mert azt gondolom, hogy pár hasznos infóval én is tudok szolgálni, annak ellenére, hogy csak forgalmazói szinten ismerem a típusokat - tehát mély, technikai gurus hozzászólást ne várjatok:) - mivel lassan 4. éve vagyok a Turbado.hu alkalmazásában (Nem-nem, reklámozni nem fogok!).
    Szóval röviden: a Turbado által forgalmazott repertoárban sokféle termék megfordult, ámbár sohasem az óriás termékpalettánkról voltunk híresek, úgyhogy csak a nagyobb cégeket említeném... így sem leszek reprezentatív:) Messze az iPhone -ok vezetik a házi, megbízhatósági listánkat, 2% körüli meghibásodással, míg a többi márka alapból 6-8%-ról indul. Erről írtunk is a blogunkon anno, és a ráta azóta is hasonló értékekkel mozog - tehát az xperia 21-22% körüli most is sajnos, az LG pedig a G4 bootloop probléma miatt kúszott fel +3%ot...
    A céges telefonjaink is mind iphone 5s és iphone 6 modellek: 3 db meghibásodásáról tudok a 70+ db-ból, 3 éves időtartamot nézve. (Ugye nemzetközi cég vagyunk, 5 országban több webshoppal; ezért van ennyi alkalmazott.)
    Összegezve: amennyire divatcikknek gondoltam az Apple termékeket pár éve, kb mára a tisztelője lettem a márkának. Akinek stabil, munka-képes eszköz kell, az ne hezitáljon:)

Új hozzászólás Aktív témák