Új hozzászólás Aktív témák

  • col

    addikt

    Szerintem ez a "van Jack, nincs Jack aljzat/csatlakozó" kérdés az Iphone-t használók túlnyomó többsége számára vihar egy bili vízben. Számos ismerősöm van, aki Iphone-os és az ő elmondásuk szerint - és szerintem is - is inkább megszokás kérdése. Biztos van, aki más fülest használ, közülünk is. De az megoldható a mellékelt adapterrel. Egy esetben okozhat problémát, ha épp tölteni is akarod, mert akkor valóban a kettő együtt nem megy. Erre viszont szintén sokak használják a BT (sztereó) füleseket. Az meg, hogy csak nagy, "párnázott" fülessel lehet élvezhetően használni, szerintem enyhe luxus szintén. Egyrészt elég fura látvány :) másrészt az agyba-dugós fülesek között is van, ami bőven kielégíti az igényt. Szerintem aki igazán zenei élményre vágyik, az nem biztos, hogy telefonról fog alapvetően zenét hallgatni. Ez hasonlatos a fényképezéshez. Ha valaki valóban profi képeket akar csinálni, annak bizony a telefon csak "szükség" eszköz, mert inkább komoly gépet használ. Ismét előjön, hogy túl sokat akarunk attól az eszköztől, ami igazából mindenből tud egy kicsit, de sose éri el annak az eszköznek a minőségét, amit kifejezetten arra a funkcióra (fényképezés, zenehallgatás, stb.) készítettek. Szóval ahogy más alkalmakkor, itt is kompromisszumokat kell kötni. Ha valaki annyira nem képes megbarátkozni a Jack hiányával, az ne vegye meg. :)
    (Amúgy valaki mondta, hogy nem érti miért maradt ki. Azért, mert a rezgőmotor kicsit nagyobb lett és ez foglalja el a helyét.)
    Persze anyázni és szidni egyszerűbb az eszközt, a gyártót (sőt egymást is :( ) csak nem biztos, hogy ez a korrekt hozzáállás.

    Én kérek elnézést :R

    Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)

Új hozzászólás Aktív témák