Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz anderledani #162427 üzenetére

    7-8 ora uzemido..na ja amit a telo kijelez mint hasznalati idot, az sok esetben koszono viszonyban sincs a tenyleges hasznalattal. Lehet, hogy az ujabb szoftver mashogy regsiztralja es tarolja a hasznalatot ezert mast ir ki.
    A lenyeg, hogy kb. ugyanolyan hasznalat mellett teljes reggeli teljes feltoltesrol este mennyi maradek van az akkuban. Ha hasonlo, akkor nem fogyaszt tobbet egyik a masiknal.
    Eddig nalam jobban fuggot a konkret telotol (hasznalt rosszabb allapotu akksi, vagy ujszeru, akar uj) mennyit birt egy keszulek mint akarmelyik sw verziotol.
    4.7-es telok altalaban 4-5 ora, az 5.5-os plus-ok max 7-8 ora tenyleges hasznalatot birnak 1-2 nap alatt ha jo az akksijuk

    (#162438) lockdown90:
    Az 1-2-3ezeres itthoni uvegfoliak altalaban az olcso 3-400Ft-os ebayesek pofatlan haszonkulccsal adva itthon, a 10ezres vedeni nem ved jobban az olcsohoz kepest, max a tenyleg gagyik az olcsok kozul ujjlenyomatokat gyujtik, vagy nem lekerekitett 2.5D-ben a szeluk.
    10ezres folia siraly lett volna tavaly amikor kb 8-10-et hasznaltam el (nem tortek, csak a telefonok cserelodtek) csak iphone-okhoz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák