Új hozzászólás Aktív témák

  • buvartacsko

    addikt

    válasz 30z.Samu #165235 üzenetére

    nem kell siri a hangerő vezérléshez, én pl Watchról szoktam a hangerőt változtatni, a Sirit egyáltalán nem használom vele. de nem tudom, csak én vagyok ilyen fura hogy egyszer beállítok egy hangerőt és utána azon szól órák hosszán át? először én is azt hittem hogy hiányozni fog erre egy dedikált gomb a fülesről, de tévedtem.

    ami érdekes benne az a párosítás rész. egyszer kell az egyik eszközödhöz párosítanod, utána az összes többi ismeri, és simán tudsz váltogatni az eszközökön, úgy mintha egy másik kimeneti eszközt választanál így a fülesen nem kell megnyomni semmit, nem kell újra párosítani stb.

    nekem a bal oldali fülesre koppintva 2x megállítja a zenét vagy újra elindítja, a jobb oldali fülesre koppintva pedig a következő számra léptet.

    danilla: a fülesek egyenként 5 órát tudnak, a dobozában pedig +24 órára elég töltés van. ez megállja a helyét a valóságban is. sokat hallgatok vele zenét, és elég vasárnap vagy hétfőn feltöltenem, ezután leghamarabb csüt töltöm, de inkább pénteken.

    batai15: igen, én értem hogy ti hangminőségre gondoltak ez alatt végig, de kicsit jó lenne ezen kicsit túllépni mert:

    hidd el hogy léteznek (normális) emberek akik nem hülyék szeretik a zenét, de mégis tökéletesen elégedettek az EarPods hangzásával. én pl ilyen vagyok. ezeken felül nem szeretem az agyba dugós füleseket mert egy idő után viszket tőle a hallójáratom, valamint nem hallok semmit a körülöttem levő zajokból ami rettenetesen idegesítő számomra. szóval már most látszik hogy az összes agybadugós füles kiesett nálam 2 negatív dolog miatt, pedig a hangjuk tényleg nagyon jó és szeretem is.

    a másik kategória a fejhallgató amit én az otthonom kívül biztosan nem fogok felvenni, mert szerintem utcára gáz, arról nem is beszélve hogy általában van nálam egy pár kulcs, pénztárca, iPhone, AirPods. ehhez 3 darab zsebre van szükségem és nem is zsák méretűekre. ezt egy fejhallgatóval nem fogod megcsinálni garantálom, táskát pedig ezért biztosan nem fogok magammal hordani.

    tehát kiesett az in-ear és a headphone kategória.

    az earpods és az airpodsnak van egyedül olyan formája évek óta ami nem esik ki a fülemből és nem in-ear füles és szerencsére még a hangzásukkal is teljes mértékben elégedett vagyok oda ahol használom őket.

    na ezek után lehet linkelni a jobb füleseket amik tudják olcsóbban pontosan ugyanazt mint az airpods, egyáltalán semmilyen vezeték nincs rajtuk, tudnak 24 órát menni egy feltöltéssel, nem fejhallgató, nem in-ear füles és még jobban is szólnak. sok sikert.

    akinek a többi megoldás tetszik vagy vált be azok nyugodtan vásárolják azt, én emiatt senkit soha nem néztem le, nem szaroztam le, nem néztem hülyének.

    számomra a piacon egyedül az apple tudta szállítani ezt a megoldást, nem találok másik terméket sehol ami mindezeknek megfelel... és szerintem nem csak én vagyok ezzel így, de nyilván csak hülye elvakult fanatikusok vagyunk, az nem lehet hogy különlegesek vagy eltérőek az igényeink amikről szintúgy nem tehetünk, de bújjunk el a világ elől mert örülünk neki hogy van egy cég aki tudott olyan terméket csinálni ami pont megfelelő számomra/számunkra. (ugye B-L-A-C-K? ha ezek után is csak elvakult vagyok, akkor te vagy képtelen elfogadni más embereket)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák