Új hozzászólás Aktív témák

  • buvartacsko

    addikt

    válasz vasi89 #165243 üzenetére

    és én még én vagyok a korlátolt. :U

    hidd el hogy lehet az airpodsal is zenét hallgatni, elindulnak, és hallatszanak is, és élvezhető is. :) nyilván te aki soha nem próbáltad ezt a terméket jobban tudod mint én aki 3 hónapja teljes elégedettséggel használom. :)

    értelmezhetetlen a fenti kommentem után a divat cucc jelződ erre a termékre... divat inkább az aki egy fél kilós fejhallgatóval rohangál még a wcre is bazi nagy márkajelzéssel az oldalán. az airpodson sehol nem találsz apple logót a dobozán kívül amit amúgy is elraksz a fiók legaljára.. :U

    batai15: sehol nem írtam a hozzászólásomban hogy a hangminőség miatt kerül ennyibe. örülök hogy elolvastad és értelmezted amit írtam... :U :U :U már vagy 3x biztosan leírtam, hogy tisztában vagyok vele hogy léteznek sokkal jobb fülesek ebben a tekintetben olcsóbban, csak nem ebben a formában, nem ilyen tudással, nem ilyen méretben, nem teljesen vezeték nélkül és nem 24 óra üzemidővel.

    B-L-A-C-K engedd már meg nekem (és másoknak) hogy szeressem (és akár el is legyek ájulva) ezt a terméket mivel tökéletesen és még jobban is tudja azt amit ígér és számomra nagyon is megfelelő basszus.

    továbbra se látom a jobb füleseket olcsóbban és tőled sem azokat amiktől már el lehet ájulni nyugodtan mert a te (és csak a te) igényeidnek megfelelnek.... :W :W :W :W

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák