Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz Parson #166946 üzenetére

    "Rövidre kötve a dolgot, saját magadnak mondasz ellen azzal, hogy:
    'ha úgy van beállítva. Tehát amit írsz, alaptalan'
    ha nem úgy van beállitva, akkor meg nem szinkronizál, ergo lehet és van alapja. Ergo az elözö mondat Blödsinn."

    Abszolút nem. Ne nagyképűsködj.

    Mivel az ios pár éve (jópár éve) minden további nélkül natívan támogatja a gmail fiókot (azaz nem kell 'egyéb' fiókként beállítani, hanem kiválaszthatod, hogy gmail, és nem kell kézzel beírni a különböző beállításokat), semmi külön varázslat nincs és nem kell hozzá, hogy kétirányú szinkron legyen a névjegyeknél.

    A 'ha úgy van beállítva' nem magára a gmail működésére vonatkozott, hanem csak arra, hogy a telefon úgy van beállítva, hogy a telefonba beírt számokat alapból a gmail fiókba mentse. Tehát ugye menthetnéd másik fiókba is, a készüléken beírt kontaktot oda fogja menteni, ami alapértelmezettként van beállítva.

    Tehát, az 'úgy van beállítva' ennyit tesz: Beállítások / Kontaktok / Alapértelmezett fiók. Itt a gmail fiók legyen kiválasztva. Ezen kívül semmilyen más külön beállítás nem kell, csak nyilván az, mielőtt meg lenne kifogásolva, hogy természetesen be legyen állítva a telefonon a gmail fiók, de a gmail fiók beállításainál semmilyen egyéb beállításra nincs szükség.

    Nyilvánvaló ugye, hogy ha nem a gmail fiók van kiválasztva a telefonon mentendő névjegyek tárolási helyeként, akkor a telefon nem fogja a gmail-be szinkronizálni a telefonon beírt névjegyeket...

    Remélem így tisztáztam a félreértést.

Új hozzászólás Aktív témák