Új hozzászólás Aktív témák

  • blck1

    tag

    sziasztok!
    i6S-nél illetve/avagy más telefonoknál mások is tapasztalják ezeket a hibákat?

    - ha beszélgetek valakivel, aztán lerakom a lezáró gombjával, akkor az utána lévő hívást nem tudom felvenni, mert fekete képernyő fogad. emellett pedig a gombokra nem reagál, és nem tudom kb 10mp-ig feloldani a telefont. ezek ios11 után jelentkeztek.

    - akárkivel beszélek, akárhol.. akármilyen térerővel, akkor is szakadozik a vonalam másodpercekre engem vagy a félt nem hallom... kb fél percenként..

    - bluetooth párosítások kegyetlenül bugosak, hol eldobja-hol nem, és aztán visszajön.. mindenféle eszközzel lévő párosításnál tapasztalom

    hozzáteszem, sokat frissítem a telefont, és most is a legfrissebb szoftver van rajta, kb 1 hónapja teljesen tiszta telepítéssel, új telefonként állítottam be itunes-on.
    egy 1 éves 6S 32gbről van szó, amit 179.000Ft körül vettem. ez kritikán aluli. még csak javítattnom se kellett sehol, soha, teljesen gyári az összes alkatrésze, leejteni is csak nagyon ritkán sikerült.

    az akku állapotáról inkább ne is beszéljünk, bár ez inkább szoftveres lesz...
    én hülye állatkirály majom, egy utolsó balfasz.. amikor megjelent az ios11, annyira megörültem az adatforgalom ki/be kapcsoló gombnak.. hogy 9.3.5-ről képes voltam erre a híg szarra frissíteni. és itt gyakorlatilag le is húzhatnám a wc-n a telefont :DDD :O

    ugye ezeket a hibákat nem csak én tapasztalom? alig vannak appjaim.. alap dolgokat használok

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák