Új hozzászólás Aktív témák

  • tepenzed

    őstag

    Sziasztok!
    Régóta küzdök autós tartóval kapcsolatban. Egy iPhone 7 plust vékony tokkal együtt szeretnék navigációs célokra használni, lehetőleg elfordítva, viszont eddig minden vásárlásom kudarc volt.

    Itt kellene elhelyezni:

    Vettem korábban a szellőzőrácsra szerelhető tartót. Ezzel két gond van. Ebben a kocsiban olyan hülyén van megcsinálva, ha belecsíptetem, akkor mindenképp lefordul a telefonnal, lefelé néz. Kis kártyákat dugdostam bele, hogy leszorítsam :D, de még mindig az a problémám, hogy ha ránézek akkor nem látom igazán, hogy mi történik előttem.

    Ezért gondoltam a régi jól bevált ablakra nyomós változaton. Ezzel szintén két probléma van, amit vettem egyszerűen a telefon súlya miatt állandóan leesett, másrészt ha jól tudom ez a legtöbb országban már tiltva van, talán itthon is?

    Itt jön képbe a mostanában nagy népszerűségnek örvendő szélvédőre ragasztós megoldás. Itt viszont az a gond, hogy ahogy a képen látható, ez nekem nagyon nem sík és magasan is van. Tehát max ott valahol közép tájra lehetne rakni?!, de akkor megint az kéne, hogy 360 fokban fordítani lehessen. Ezek amúgy nem jönnek le könnyen a ragasztás ellenére, ha folyamatosan süti a nap?

    Valakinek ötlet, termékajánló? ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák