Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz hito #187952 üzenetére

    "Az Apple Music-kal kapcsolatban lenne 1-2 kérésem: most aktiváltam a 90 napos próbaidőt. Ez azt jelenti, hogy 90 napig ingyen tudok letölteni (vagy online hallgatni) zenét? 90 nap után lemondhatom, vagy most már fizetős lesz mindenképpen 90 nap után?"

    A 90 napon belül mondd le, mert ha tovább megy akkor levonja az első havi pénzt.
    A lemondás után az addig letöltött zenéket nem tudod lejátszani még akkor sem, ha offline tárolod őket a telefonon. Valamennyi időközönként ellenőrzi a jogosultságot, így ha teljesen offline a gép, amire lementetted, akkor nem engedi őket hallgatni egy idő után (nem tudom mennyi idő, de rövid), ha nem tudja ellenőrizni, hogy jogosult vagy.

    "Amikor elkezdtem a próbaidőszakot, kiírta hogy ez az eszköz egy másik ID-hoz van hozzárendelve és tegyem át erre az ID-re az eszközt. Ez azt jelenti, hogy az előző tulaj is használta az A. Music szolgáltatást és erre "emlékezett" az alkalmazás online?"

    Szerintem nem, én arra tippelek, de lehet hogy tévedek, hogy az előző tulaj apple id-jéről nincs törölve az eszköz, sőt az is lehet hogy az id-vel még be vagy jelentkezve?

Új hozzászólás Aktív témák