Új hozzászólás Aktív témák

  • Malachi

    addikt

    válasz MasterMark #189623 üzenetére

    nézd, pofonegyszerű. egyre drágábban veheted meg az új telefonokat. ennyit akartam mondani. ez egy szép lassú folyamat, de egyértelmű. nyilván minden évben a csúcsot igyekeznek belepakolni az új készülékekbe, de egy ideje minden évben egyre magasabb nyitó áron kezdik forgalmazni ezeket.

    most nem akarok itt tíz éves listákkal példálózni, de tegnap rákerestem a 3G áraira (az volt az első iPhone-om 2008-ban) és ikon400-zal ami havi 10k volt 32 ezerért adta oda a T. és a teljes ára is valahol 120 körül mozgott. akkor az volt a csúcs. hogyan aránylik ez a mostani árakhoz? és azt mondod nincs áremelés, amikor évről-évre láthatóan tornásszák fel az USD árakat? ugyan már. nem érdekel annyira, én is maradok az iPhone-nál, viszont ha most megveszem az i8-at (vagy a nagyobbat NEM TUDOM) és szokás szerint 2 év múlva le akarom majd cserélni, akkor mi lesz?
    hol jár majd a kezdő ár akkor?

    egy idő után kénytelen leszek azt mondani, hogy kösz, de ebből én már nem kérek, azért egy ésszerű határt húzzunk már meg valahol. nem használtautó ez, hanem egy hülye telefon. (zsebmindenes, oké.) de ha már annyiba kerül, mint egy komolyabb laptop... na ne már.

    mod: nem a forintot nézem. hagyjuk ezt, szerintem érted világosan, hogy mit mondok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák