Új hozzászólás Aktív témák

  • KoNZoLik@

    veterán

    Sziasztok!
    Soha nem volt még iPhonom ,vagyis 1-1 napokra kipróbálni volt lehetőségem régebbi modelleket, de abból nagyon sok következtetést levonni nem lehet!
    Feleségemnek SE és lányomnak pedig X van ezt nézegettem próbálgattam és tetszett, ők nagyon szeretik!
    Amióta Android létezik mindig az adott zászlóshajókat használtam/használom, mondjuk most pont csak egy Xiaomi Note5-öt nyúzok, az nem éppen zászlóshajó de ár/érték arányban verhetetlen!

    No és akkor a kérdésem illetve kérésem😀 Kicsit meguntam az Androidot nem mintha bármi bajom lenne vele, csak ezen belül már nem igazán tudnak újat mutatni nekem👍 Szóval kipróbálnék valami mást, mivel nem sok lehetőség van így marad az IOS😂
    Most nagyon kedvező áron kihozhatnék a T-től egy XR-t de akár bármelyik iPhon-t, aki használ ilyet megvan elégedve vele, illetve nekem 0 tapasztalattal megfelelő lehet ez a változat?
    IPS-el nekem semmi bajom, készülékeim többsége IPS volt és szerintem a szememet nem annyira bántotta mint az Amoledek! A többi dolog ahogy elnéztem a teszteket ugyan az majdnem 1-2 dolog kivételével mint a nagytesókban XS-XSMAX, tehát megköszönök minden értelmes véleményt vagy ellenvéleményt is!
    Köszönöm előre is aki szán erre egy kis időt :R

    [ Szerkesztve ]

    ***14 éve a PH-n! KoNZoLik@ felhasználónak 820 pozitív értékelése van*** 永遠に落ちない***

Új hozzászólás Aktív témák