Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz turbobusa #23255 üzenetére

    Én kifejezetten szeretem az itunes-t, megkönnyíti a dolgaimat. Mondjuk a zenéimet is ott veszem jobbára, kivéve ha valami NAGYON cd-n kell hogy meglegyen, akkor megrendelem cd-n, de utálom hogy várni kell rá 2 hetet mire megjön :)

    A több gépről szinkronizálást azért nem tudom értelmezni, mert akkor a 2 gépet is szinkronban kéne tartani ahhoz, hogy a telefont szinkronizáld vele, ami plusz munka és szerintem tök felesleges. De egyébként ez a szinkronizálás szerintem eléggé kezdi elveszíteni a jelentőségét azáltal hogy szinte minden most már az icloudban van (vagy oda tehető ill oda/onnan szinkronizálható) a zenéktől kezdve a programokon át a komplett teló backupig. Ilyenekről hogy kontaktok, naptár már nem is beszélve.

    Próbálgattam a múltkor S3-at, de azt mondtam magamnak hogy ha már nagy kijelzős teló akkor note 2 :) Egyébként a kisebb kijelzőméret sokkal használhatóbb, ha a note 2 árában megkaptam volna az i5-öt akkor nem lett volna kérdés a kérdés. De egy 100-assal lett volna több így meg így nem volt kérdés :) Legalább próbálgatom emezt is.

    Ha ilyen "egyik platformban ez mi, a másikban az mi" kérdésed van akkor írjál nyugodtan, mivel mind a kettőt napi szinten használom lehet hogy tudok válaszolni, de persze nem 100% mert egyáltalán nem hekkelem egyik telefont se, csak hétköznapi használati dolgokat tudok (és az androidot alig ismerem).

Új hozzászólás Aktív témák