Új hozzászólás Aktív témák

  • TechN7ne

    nagyúr

    válasz anderledani #240649 üzenetére

    Leírtam már többszőr is ,hiába megköveznek az értetlenek...
    Az Xs két éves széria ,pont a lassítás útján halad ,jobb már nem lesz ha folyamatosan frissítve van az ios ,itt már inkább azt kell eldönteni melyik ios rendszeren maradsz és hagyod ,hogy tovább tudd használni kényelmesen.
    Apple nek nem előnye ,hogy sokáig új maradjon a telefon sebessége ,üzletpolitika az egész.

    Már jeleztem a 14.2 nél hogy nagyot lassultak az A12 es chip ek ,mivel van egy sima Xs is a háztartásban és egy iPad 8 —- mind kettő A12 cpu/gpu ,érzem a különbséget ,nem a hasamra csaptam és ez az egész amúgy sem újdonság az Alma világban.
    Az iPad 8 am 14.1 en maradt - ezen is fog nálam kipusztulni ,a jelenlegi iPhone 11 Pro max om ami sokkal erősebb gépezet vele is maradtam a sima 14.4 nél - őt sem fogom már tovább frissíteni.

    Senki ne vegye követendő példának ,de ha erőszakkal frissíti az ember a rendszert egy “régebbi” készüléken ,ne csodálkozzon hogy lassul ,akadozik ,lagol...
    Mindenki azt tesz a saját tulajdonával amit csak akar ,jó szándékkal írom a tanácsaim ,vagy elfogadod ,vagy nem...

    Szerk.
    iPhone 6s/6s plus egyedi eset ,különösen jól sikerült széria ,ők bírták a legtovább tűrhető sebességgel ,többi széria már nem ilyen!

    Elsődlegesen az új frissítések a 12 es szériára vannak optimalizálva ,többi telefon meg bírja ahogy tudja...
    Az akkumulátor csúcsteljesítmény leadása meg egy jó kifogás volt ,nálam a 96% os Xs is sokkal lassabb lett mint volt ,kamu szöveggel álcázták az igazságot.
    Ios 12 előtt is írtam anno ,hogy az apple lassít tudatosan ,kaptam is a savat rendesen ,aztán mikor Apple bácsiék elismerték rá fogva az akkumulátor kapacitásra ,mindenki fejre esett.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák