Új hozzászólás Aktív témák

  • harylmu

    őstag

    Hali. Hátha érdekel valakit, mert erre rohadt rég óta várok és most örülök :D
    Az Apple megnyitotta a Find My API-ját külső fejlesztőknek. [link]

    Én baromi rég óta várok az AirTag-ekre, mert egyik legnagyobb félelmem, hogy egyszer elhagyom a tárcámat (vagy a kulcsomat). (Vagy épp a kutya pórázára ;)) Na, az Apple a hivatalos nyilatkozatban meg is említette, hogy már működik a Chipolo termékeivel. Még nem hallottam róluk, de utána néztem emiatt.

    Két cuccuk van: egy kulcscsomóra akasztható kulcskarika és egy kártya, amit a pénztárcádba tehetsz. 1-2 évig bírják, és miután lemerült visszaküldheted nekik, újrahasznosítják és 50% áron újat vehetsz tőlük. Ráadásul, ha jól látom a FAQ-ban, a termékkel együtt elküldik a borítékot amiben később vissza kell küldeni, így semmit nem kell fizetni a postáért. Ami még király, hogy Szlovén cég, ezért nincs vám. Plusz ingyenes a szállítás jelenleg (legalábbis nekem a Bundle-ra az volt).

    Aki nem vágja a Find My működési elvét: "The Find My network extends these capabilities by locating missing devices even if they can’t or don’t connect to the internet. The Find My network is a crowdsourced network of hundreds of millions of Apple devices that use Bluetooth wireless technology to detect missing devices or items nearby, and report their approximate location back to the owner. The entire process is end-to-end encrypted and anonymous, so no one else, not even Apple or the third-party manufacturer, can view a device’s location or information."

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák