Új hozzászólás Aktív témák

  • #16695808

    törölt tag

    válasz #40993792 #241981 üzenetére

    Hát ez az ... kapcsolódva a mondnivalód végéhez.
    De a "tag"el kapcsolatosan nem bírom megállni a véleménynyilvánítást :)
    Természetesen nem neked címzem, csak úgy általános azoknak akik ilyet akarnak venni.
    Az airteg egy teljesen haszontalan és felesleges és DRÁGA dolog kb 50-max100 méteres körzetben találja meg a telefon a "levegő cimkét" :) , azaz magyarul a szobában vagy lakásban (bele se merek gondolni mit gondol az Apple ....hogy retardált kupiban és szemétdombon ülő hülyének nézi a célközönséget akinek nincs saját memóriája és emlékező tehetsége???)
    Ja persze....meg lehet még találni (a teljesség kedvéért) akkor is, ha egy iphone közelébe kerül és akkor is csak akkor ha azon megy a BT és minden egyéb helymeghatározás is gondolom + be van kapcsolva a net.

    Ilyen feltételekkel ha elhagyod a kupcsod amin tag van, nagy valószínűséggel akkor lesz meg ha visszaemlékszel merre jártál vele... ennyi.
    Már annyira elbútítja a társadalmat az ilyen hülyeség, hogy arra szoktat, hogy nyugottan hányd szét a kulcsaidat(macskádat :))stb... majd az Apple megtalálja....hát erre csak egy dolgot tudok mondani: NE HÁNYD SZÉT A DOLGAIDAT ÉS JEGYEZD MEG HOVAT RAKOD ŐKET!
    Úgy gondolom ez egy úgynevezett túléléshez is kapcsolódó képesség, magyarul életképesnek kell lenni ahhoz, hogy be tudj jutni a saját lakásodba vagy be tudd azt zárni magad után hogy ne raboljanak ki olyan könnyen vagy például, hogy ki tudd nyitni a kocsidat :))
    ha állandóan elhagyod a kulcsidat akkor nem vagy túl életképes :))főleg ha rendszeresen - hiszen ezért veszed - erre a sz*r kütyüre is szükséged van ahhoz hogy megtaláld azt.
    Még a kutya is emlékszik hova ásta el a csontot :)
    Ha ez nem menne akkor vedd a fáradságot, hogy mindig ugyanoda rakd le és ha majd kell mindig ott lesz ahol szoktad hagyni :)

    RÁADÁSUL KÜLÖN KELL EHHEZ A SZ*RHOZ VENNI TOKOT ???!!! nem is értem komolyan...

    Akkor lenne talán értelme, ha gps-es lenne benne és legalább 1-6 hónapos üzemidővel bírna... , de akkor se kulcskeresgélésre... akkor már jóval értelmesebb dolgokra lehetne használni... de így úri huncutság nem több.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák