Új hozzászólás Aktív témák

  • Gaben92

    őstag

    válasz DGery #259936 üzenetére

    Szerintem valamennyire függ az eszköztől is. Nekem a kocsi 2 BT szálat épít ki, egyet csak a kihangosítónak, egyet pedig multimédiának. Néha megyünk is úgy, hogy az asszony telefonja van felcsatlakozva mint lejátszó de az enyém van a kihangosítóhoz kötve. Olyankor ha őt hívják akkor a zene csak leáll de az autón nem csörög.

    Viszont én nem vagyok biztos benne, hogy az AW kavar bele. Az iOS 15 gyakorlatilag egy bughalmaz lett... iOS 7 óta használok iPhone-t és túlzás nélkül mondom, hogy a 8 főverzióban együtt nem találkoztam annyi kisebb-nagyobb hibával mint amit a 15 produkál.

    Az egyik ilyen például pont a kihangosítót (vagy úgy összességében a BT-t) érinti. Néha keveri a BT csatornákat vagy valami, mert ha Siri-t használok akkor van, hogy a response kimegy kihangosítóra mint "bejövő hívás ismeretlen féltől". Hasonlóképp ha megy a navigáció mikor indítom az autót, az Apple Maps instrukciók néha a kihangosítóra mennek bejövő hívásként.

    Arról már ne is beszéljünk, hogy felveszed az AW-t, feloldod a telefont, aztán néha 20-30mp-ig tart míg sikerül feloldania az AW-t, már fél perce más zene szól mire az AW észre veszi és végre kijelzi jól, stb. Airpods is vagy csatlakozik elsőre, vagy nem...

    Semmi azok közül amit írtam nem volt bajos iOS14 alatt.

    If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

Új hozzászólás Aktív témák