Új hozzászólás Aktív témák

  • Sys85

    veterán

    válasz Simulacrum #270513 üzenetére

    Már 1000x leírtuk,hogy ha nem akarod megszivatni magad még véletlenül sem és nem évente cseréled a telefonod és magánszemélyként vásárolsz,akkor ne vásárolj sufni gsm-ből.
    Csak hivatalos apple partner!
    Apple oldala,MM,Euronics,Istyle,icentre,notebook.hu,emag (emag által forgalmazott),szolgáltatók.
    A 2.-3. évi garid is hivatalos gari lesz,ha gond van akkor minősített apple szervizek javítanak gyári alkatrészekkel.
    Sufni gsm eltűnhet és akkor bukhatod a garid,de ha nem is tűnik el,a garis javítás minősége és a felhasznált alkatrészek erősen kérdőjelesek lesznek.Ugyebár gyári alkatrészt csak a minősített apple szervizek kaphatnak,minden más amit a sufni gsm-ek írnak hatalmas kamu!
    Vagyis helyesbítek!Kaphatnának a nem gyári szervizek és magánszemélyek is gyári alkatrészt,de ennek feltétele hogy az apple adja hozzá az összes gépet/szerszámot (termeszetesen jó vastag összegért),de így rohadt drága és nem érné meg,így utángyártott fene tudja milyen minőségű alkatrészekkel dolgoznak amit ők előszeretettel hívnak gyári minőségűnek,ezzel megtévesztve a témában kevésbé jártas ügyfeleket.Attól még nem lesz gyári.Az akku sem lesz gyári mert odaírják,hogy OEM.
    Persze lehetnek megbízható kis boltok is jó szervizzel (utángyártott,de jó minőségű alkatrészekkel,jó szakemberekkel),de ebből van a kevesebb.

    #Honda Hornet 600 CB600FA PC41#Ford Focus Mk3#

Új hozzászólás Aktív témák