Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz divan #276323 üzenetére

    Annak nincs sok értelme X ember beírja tévesen tárcsáz, X ember beírja ő nem találkozott a problémával. Nem azt mondom nem fordulhat elő és nem hiszem el, hanem azt mondom legyetek ügyesebbek: Ha azt sem tudod féléve vagy másfél éve van ez a problémád, akkor láthatod nem olyan egyértelmű a probléma. Ha változott valami, ha nem.
    Most mit írjanak azok akik nem futottak bele amibe ti, vezessünk naplót a fórumon:
    Ma is volt három hívásom, ma is sikerült csak azt hívnom akit akartam.
    Ma is sikerült gyári billentyűzettel hatékonyan írni, számokat is.
    Ma se gondoltam arra milyen jó lenne öt külön hangerő csúszka.
    Ma se volt problémám az ébresztéssel.

    #276325
    Nincs olyan, hogy "iOS felhasznaloi elmenyet feltetel nelkulo elfogado felhasznalok csoportja" ezt csak beleképzelitek. :U Külön vicces nekem írod ezt, amikor hetek óta szidom a 16-ot hogyan adhatták ki ilyen formában... meg úgy tudnék írni tíz oldalt milyen dolgokon változtatnék iOS/MacOS rendszeren.

    User error: objektívan 1+ milliárd készüléknél ha napi dolog lenne a folyamatos téves tárcsázás, tele lenne vele a média, nem gondolod? Ha csak egy kis X százalék morog az ügyön, az egyelőre inkább user error szerintem. Hiszen ténylegesen: gyorsabban nyomd meg a piros gombot, nem muszáj a piros gombot használni van oldalsó gomb is, és meg is lehet várni a másik bontja. Ha ezek mellett rendszeresen előfordul a téves tárcsázás az szerintem user error, nem sértés.
    Azt is tájékoztatásként írtam, hogy bár ti hibának tartjátok ezt, szerintem az Apple nem, így feleslegesen vártok "javítást" és még írhattok róla öt oldalt, ahelyett a meglévő javaslatokat megfogadnátok a "probléma" elkerülésére.

    Mondok egy másik példát, amit szoktam még látni neten: van ugye a hardveres némító gomb, az egyik legjobb feature szerintem. Ahogy működik telefon és értesítés nem hangos, de elindítasz egy médiát direkten akkor nyilván van hang. Na most erre is mondhatná valaki, hogy nem logikus mert némító gomb némítson mindent. Szerintem az Apple megoldása a természetes.
    Egy másik példa amiért szoktak sírni, hogy a CC-ben lévő wifi ikon csak leválaszt, nem teljesen kikapcsol. Nekem itt is teljesen az Apple logikája a természetes, és a kritikusok hiába várnak "javításra" akinek nem tetszik menjen a settings-be vagy gyártson shortcuts ütemezést.

    Szintén szokták keresni miért nincs minden app bezárása gomb, azért mert nem szükséges bezárni alapból, ha egy app mégis renitens azt látni battery menüben és ki lehet lőni.

    Azt is hallottam panaszként ébresztőnél miért a snooze a nagyobb középen narancssárgával és miért a stop van alul kicsiben szürkén. Hát nekem teljesen logikus, ha kómásan félig csukott szemmel csak a legfeltűnőbbet nyomom meg reflexből, akkor még mindig nem kések el, mert 9 perc múlva megint szól. Ha pedig tényleg felébredtem elsőre is, akkor vagyok olyan éles eleve alul nyomom meg stop.

    Amúgy elnézést, hogy indoklással írom a válaszaim mi miért lehet úgy ahogy van. Legközelebb majd minden kérdésre válaszoljak úgy iOS-en az nem úgy van és kész akkor nincs vita rajtunk kívülálló dolgokon?

Új hozzászólás Aktív témák