Új hozzászólás Aktív témák

  • -Skylake-

    addikt

    válasz nederlanden #277475 üzenetére

    settings - sleep settings - try to sleep at night kapcsolot kapcsold be es aludj. jolertem , az zavar hogy nem latod az ertesiteseket MIKOZBEN alszol ? az kemeny.
    erdekes a vilag, en ugy fognam fel, hogy valaki gondolkodott, mert:
    a; mikozben alszol altalaban csukva van a szemed -> a feny utjaba akadaly gordult -> a telefon kijelzojenek fenyereje nem uti at eme akadalyt, ergo tokfeleslegesen fogyasztja a zampert
    b; alvasnal altalaban kimondottan hasznos, ha nincsenek plusz fenyforrasok. cupertinoi tudosok osszekotottek ezt a ket pontot es felfedeztek, hogy ha az "a" pont teljesul (mert teljesul, csukott szemmel nagyon nehez olvasni) akkor "b" is teljesulhet, igy ujabb pacsi a wellbeingnek.

    mondjuk veled nem szamoltak, az latszik. a kerdes mar csak az, hogy melyik kriterium nem igaz rad, az, hogy az evolucionak ellentmondva az agyad valamiert megiscsak igenyli a kiegeszito fenyforrasokat almodban, vagy esetleg az elsonek targyalt allaitas es azon kevesek koze tartozol, aki almaban csukott szemmel lat. engem oszinten erdekelne melyikkel szamoljunk itt.
    egyebkent ha gondolod @apple.com cimem van, szolhatok par szot az erdekedben Cook-nal, hogy baj van, ez igy nem lesz jo.

    szamomra amugy ebben a forumban 10/8 kerdes konkretan ertelmezhetetlen. a fele user error (magyarorszagon senki nem tudja letenni a beszelgetest mert egybol felhiv valaki mast) , a masik fele meg olyan funckiokat szeretne , ami konkretan a logikanak mond ellent. azt nem ertem, hogy akkor miert nem droidon vagytok ami ugyan ugy egy kivalo rendszer (mas szempontokbol) , azt szet lehetne tweakelni es olyan AOD-od lenne ami okosabb mint Jarvis. miert mentek el es vesztek olyan eszkozt, aminek AZ EGYETLEN valodi elonye a konkurenciaval szemben, hogy kitalal dolgokat helyettetek, hogy nektek semmivel ne kelljen foglalkozni ? szamomra ez komolyan rejtely.

    [ Szerkesztve ]

    "Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

Új hozzászólás Aktív témák