Új hozzászólás Aktív témák

  • umfrider

    senior tag

    Sziasztok

    Jelenleg 11 pro max-ot használok. Akkor szoktam telefont cserélni, amikor a mindennapi (első sorban munka) használat során már kezd összezavarodni, lassul, stb. Sajnos 1-2 hónapja érzem, hogy nem az igazi, sokszor kifagy néhány app, nem tudok váltani, vagy épp nem nyit meg valamit. Persze kibírható, de elgondolkodtam a cserén ismét (amúgy a kamerája sötétben teljesen kuka. Már az első pillanattól fogva. A vaku szintén. Semmilyen fókuszpontot nem talál, a vaku pedig kisüti a képet. Ezt mástól is hallottam. Tudok vele élni, de téli szezonban extrán bosszantó egy ilyen komoly készülék esetén.
    Szóval 3 éve használom ezt a modellt (biztosítás terhére, már kétszer cserélt, így mondhatni mindig megújítom). Azt hittem csak pro max van ismét, viszont megláttam a Plust. Árban még belemennék, mert a jelenlegi ér kb 200-at etc.
    Csupán arra vagyok kíváncsi, hogy jól szuperál-e a 14 plus. Vagy a 13-asokhoz képest alig volt változás, így érdemes lehet várni még egy évet. Jövőre gondolom már mindegyik notch-os lesz :F (majd megszokjuk ezt is…)
    A kevés újítást pedig csak az érzi, aki 13-ról váltana .(?)

    szerk:
    ami mondjuk picit aggaszt, hogy apple.hu-n 499.000,- az ára, viszont itt, hardveraprón 350.000,- től indulnak a 256gb-os verziók. Egy hátrányuk van, hogy teljeskörű biztosítás nem köthető rá. Ennek ellenére úgy tűnik, mintha kevésbé értéktartó/álló modellel állnánk szembe.

    [ Szerkesztve ]

    'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'

Új hozzászólás Aktív témák