Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    Sziasztok!

    Április óta egy 13 Pro Max boldog tulajdonosa vagyok, nagyon meg vagyok elégedve a telefonnal, 7 Plus-ról váltottam, nagyon más kávéház. Az egyik legjobban kedvelt újdonsága az előző készülékemhez képest az üzemidő, ami normális használat mellett nálam jelenleg 2,5-3 nap között mozog, ami elképesztően jó. Azonban itt jön a kérdésem: jelenleg 15.7 verziójú iOS-t használok. Hónapok óta húzom-halasztom az update-et, mert a 16-os iOS-ről és az újabb alverziókról eddig kb. csak a panaszokat olvastam mindenhol, úgymint a szövegbeviteli lag, a váratlan respring-ek, lassulások, bug-ok és legfőképpen a jelentősen csökkent üzemidő.

    Kérdésem tehát az, hogy kinek mi a tapasztalata 13 Pro Max-on a jelenleg elérhető 16.2 verziójú iOS kapcsán? Leginkább az üzemidő érdekelne, de természetesen kíváncsi vagyok, hogy mennyire szűntek meg pl. a fent felsorolt bug-ok. Merjek frissíteni, vagy megutálom vele a telefont? A készülékkel egyébként most maximálisan elégedett vagyok, csakhát a security update-ek nem ártana, ha felkerülnének. Az extra funkciók annyira nem hiányoznak.

    Április óta használom a telefont, az akksim maximális kapacitása a telefon szerint még mindig 100%, ami egészen pazar, hisz épp ma fogok elérni a 100. töltési ciklushoz.

    Előre is köszönöm a válaszokat!

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák