Új hozzászólás Aktív témák

  • bodorjanos

    aktív tag

    válasz xhege #280033 üzenetére

    Igen, igen... Szintén zenész. Én annyival megspékelve, hogy van egy apple watch 3-am és a Poco X3 Pro-m mellé egy galaxy watch 4 wear os-el... És akkor itt kezdődik a folyamatos és végeláthatatlan vívódás :) Poco X3 qualcomm 860-as erős procival, 90 Hz-es LCD panellel 8 GB rammal és 256 GB tárhellyel újonnan 82 volt. Erős, gyors, de a miui-val néha megröccen és a 90 hz-es képernyő frissítésnél ez még jobban érezhető. Emellett ott galaxy watch 4 (42.000-ért vettem) szuper számlapokkal, amire mindent kirakhatok, amit csak szeretnék egy rahedli olyan adattal ami az apple watch 3-asra nem tehető ki. (persze lehet nem is kell ennyi infó egy számlapra, mint amennyit kipakolok...) Plusz EKG, véroxigén ami mindkettő jól jön néha...

    De ha fizetni kell OTP-s kártyával, akkor hiába van benne google pay (vagy wallet most a neve), ha a bank nem támogatja. Akkor marad a revolut vagy a curve kártyás "áthidaló" megoldás, ami vagy megy, vagy nem.

    Ezzel szemben ott az iphone 11 fluid rendszerrel (amikor vettem 210 volt az ára) a régicske watch 3-al, de ezzel a fizetés egy álom, sose volt vele gondom. Cserébe számlapokkal limitáltan lehet vigéckedni, de legalább ami rajta van az jellemzően jól működik. Widegetek terén android jobban el van látva, de az iphone egységesebb képet ad.

    Ja és akkor a frissítés. Androidon van amíg van, ios-en azért a 4-5 év meg szokott lenni. A MIUI-hoz képest rendszeresebben is érkezik jellemzően. És a költözés.... Ha új telót veszel. Az IOS-en elég jól meg van csinálva. Ha android fronton márkát is váltasz, na akkor a könnyű költözés se olyan könnyű már.

    Mindkettőnek nagyon sok előnye és hátránya van. A legnagyobb visszatartó erő, ha most kéne vennem új telót, az az ár. Ha mókolni van kedvem, akkor android, de ahogy öregszem egyre jobban örülök, ha valami csak működik és ennyi.

    De bocs, nem flame háborút akarok indítani, csak kiventilláltam magamból az érzéseimet :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák