Új hozzászólás Aktív témák

  • Revesz

    aktív tag

    válasz g@bo #283011 üzenetére

    Amerikából érkezett ingyen postával :D. Sikerült kupont is aktiválni az akció mellé, így nem lettem nagyon minuszos. A 27% áfát azt már a vételkor kifizettem, nincs opció az áfa mentességre sajnos, vámot meg nem kell fizetni ilyen összegnél. Bő egy hét alatt megérkezett az országba, és a probléma innentől kezdődött.
    Jött az e-mail, hogy megtörtént a vámkezelés és fizessem meg a 27% áfát…amit már egyszer kifizettem. Más topikban kiokosítottak, hogy nincs mit tenni újra fizessem be az áfával emelt összeg után a 27%-ot megint ami így már 54% felett van bőven…és ha a nap-hold együttállása megfelelő akkor az összes dokumentumot benyújtva visszakapom azt a cirka 7000 forintot amit legombolt rólam a posta.
    Sajnos hiába minden próbálkozás egy sablon e-mail lezárta az ügyet részükről. IOSS dokumentum hiányára hivatkozva mindent elutasítanak. EU-n kívülről kb. mindenki így jár aki nem ebay vagy aliexpressről rendel.
    Bármilyen dokumentumot is csatolsz a bejelentésnél nem érdekli őket. Szar a rendszerük(direkt nem azt használják mint a többi ország) és emiatt igencsak megkárosítják az embereket.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák