Új hozzászólás Aktív témák

  • gyapo11

    őstag

    válasz bodorjanos #287857 üzenetére

    Androidos a teló és kb. 3 éve tökéletesen működik, frissítésről még álmodni sem lehet, az eredeti 9-es fut rajta. Lehetne sim érintkező kontakthiba, de mindig ugyanarról a számról híváskor? És arról a számról is működik a hívás n-szer, x-szer meg nem.
    Annak azéert örültem volna, ha pl. megnézik a logokban, hogy én be voltam-e jelentkezve, a másik számról valóban próbáltak-e hívni, és mi volt a kommunikáció a telefonok és a szolgáltató között, mi vezetett oda, hogy a hívó az előfizető nem kapcsolható üzenetet kapta, én meg semmit nem láttam a telefonon hogy hívott volna. Megnéztem a tiltott számokat, nincs közte, különben is néha sikerül a hívás.
    Összességében azért írtam meg az esetet, mert szerintem elég jól behatárolható lenne hogy mi az ok, csak nem veszik a fáradságot, hogy részletesen utánanézzenek, másrészt meg hogy ha náluk van a hiba akkor bevallják. Az ügyfél amúgy se ért hozzá, cseréljen készüléket meg kártyát és jó lesz. Steve Jobs szerint meg biztos nem tartottam jól a telefont, bár ez nem iphone volt.

    menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet

Új hozzászólás Aktív témák