Új hozzászólás Aktív témák

  • bodorjanos

    aktív tag

    válasz feddel #288682 üzenetére

    Én is a hálózati reset-el próbálkoztam először, majd rasky tapasztalata és az általa megküldött link (https://discussions.apple.com/thread/254801937) alapján belevágtam én is a resetbe all-ba. Wifi jelszavak, ilyenek ugranak mindkét resetnél. Nálam a hálózati reset kevés volt az üdvösséghez. Mindenesetre, ha nem akarsz kapkodni, pár nap múlva írhatok majd, hogy visszatért-e a probléma, vagy sem.

    Hogy a kérdésedre is válaszoljak, úgy tapasztaltam, hogy a fókusz módok nem vesztek el, mert nálam be volt kapcsolva, hogy minden eszközre (óra, régi iphone se, stb.) szinkronizálódjanak (nincs előttem a telefon, fejből nem tudom hol is lehet ezt beállítani) így gondolom a fókuszok is az icloud-ban tárolódnak, de javítsatok ki ha nem így van. Nálam 2 egyedi fókusz van, egy nappali és egy esti. Megmaradt mindkettő, a háttérképek is megmaradtak a fókusznál, pedig egyediek voltak. Nem volt időm alaposabban végignézni, de úgy tűnt az engedélyezett appok és beállítások is megmaradtak. Nagyon pörgős volt a hétvége még nem tudtam mindent lecsekkolni.
    Lehet nálam az icloud sync miatt maradt meg minden. Esetleg majd rasky is ír, hogy nála is megmaradtak-e a beállítások, már ha használ fókusz módokat.

    Mindenesetre sok ios beállítás visszaállt alapra. Gondolom mind :) Pl. siri kikapcsolt, stb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák