Új hozzászólás Aktív témák

  • bodorjanos

    aktív tag

    válasz feddel #288685 üzenetére

    Nálam lényegében percenként szakadt miden hívás. Az nem volt már állapot. Amíg hetente 1-2 hívásnál fordult elő, addig nem zavart. Megvártam a 16.5-ot, azzal se múlt el a probléma, így nem nagyon volt mire várni. 1 hétre átköltöztem androidra dühből :) de visszatértem végül és bevállaltam a resetet. Igazából én úgy vettem észre, hogy nem állítja alaphelyzetbe a telefont, hanem csak az IOS beállításokat törli.

    Apple oldalán (https://support.apple.com/hu-hu/guide/iphone/iphea1c2fe48/ios) ezt írják róla:

    "Összes beállítás visszaállítása: Minden beállítás – többek között a hálózati beállítások, a billentyűzet szótára, a helyzettel kapcsolatos beállítások, az adatvédelmi beállítások és az Apple Pay-kártyák – el lesznek távolítva, vagy visszaállnak az alapértelmezett beállításra. Az adatok és a médiatartalmak nem lesznek törölve."

    Miután nekem a névjegyek és a hasonló dolgot google fiókból jönnek, így a telefon a wifi visszaállítás után rögtön használható volt/maradt. Persze utána app indításkor jöttek az engedélykérések és még most is eszembe jut ez az, vagy kiszúrom, hogy valami nem úgy működik, mint eddig.

    Várj még ki, hátha lesz javítás, de nekem már olyan rossz volt, hogy nem volt mire várnom ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák