Új hozzászólás Aktív témák

  • zetor2000

    senior tag

    válasz Slyer #291693 üzenetére

    Az előlapi kamera egy külön komponens a készülékben, egy soklábú csatlakozóval csatlakozik az alaplaphoz. Előfordulhat kontakthiba, de én ennek kis esélyét látom, mert amennyire láttam YTn szétszedős videókat, ott mindegyiknél fémlemez+csavar tartotta a helyén.Aztán az is igaz, hogyha nem kontakthiba lenne, akkor meg vagy megy, vagy nem.
    Egy "megropogtatást" megérne, hogy minden csatit megnyomkodva összepasszoljanak megint.
    Sajnos a cseréje elég macerás, mert nincs alkatrész, ha meg van, akkor a szoftver-hardver összerendelést nem lehet "csak úgy" odahaza megoldani.
    A készülék szétszedéséhez bármelyik kínai árul pentalobe csavarhúzót (ez a kis ötágú csillag alakú heggyel rendelkező), azzal jön szét. Kell mellé még egy forrólevegős izé (hőlégfúvó, lcd szeparátor, hajszárító...), ami a kijelző alatt lévő ragasztót megoldja, egy tapadókorongos izé, amivel fel tudod húzni a kijelzőt, meg valami műanyag lapocska, amivel körben el tutod vágni a ragasztó szalagot.
    Innen beljebb már sima philips csavarhúzó kell, vagy 00ás, vagy 000ás (elég vékonyka). Meg egy vékony csipesz. Aztán hajrá.
    Ha nincs elektronikai b@szokkal való rendes kapcsolatod - nem vagy nagyon műszaki bubus - akkor ne ess neki, vidd szervízbe, hogy szedjék szét, rakják össze, és hátha. Ezért biztos elkérnek pár forintot, de lehet, hogy megjavul.
    [link]

    Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Új hozzászólás Aktív témák