Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz Dusee #29284 üzenetére

    Mar korabban is irtam (lehet, hogy ebben a topicban, lehet masban lusta vagyok utana keresni)
    Music Tube
    Nem kell hozza semmi...ingyenes is, JB-t sem igenyel...le is zarhatod a kijelzot siman fut ugy is iPohone-on, iPad-on, vagy siman csak hatterben mikozben mast csinalsz.

    Mas:
    irtam az auxo, meg a copic supportjara, hogy gaz van a progijukkal.
    copic nem mutatja telefonkonyv recents-ben, meg nem fogadott hivasoknal, sms-eknel zarkepenyon (meg nem tudom statusbarban mi a helyzet, mert azt meg elfelejtettem megnezni amikor volt nem fogadott hivasom) azoknak kontaktoknak a kepeit amelyeknel nem az eredeti szamhoz tartozik kep, hanem a csatolt facebook accounthoz pl...mig a telefonkonyvben, meg hivaskor rendesen latszanak...meg nem mindegy hogy a facebook accounthoz csatolom a telefonszamot tartalmazo kontaktot vagy forditva, szoval az meg rendesen bug-os.
    Erre azt mondtak tegyem fel a 3.1-es betat (be kell allitani a forrasukat cydia-ban mer csak ott erheto el), mert vegleges verzio meg nem varhato.
    Nem szeretem a betakat, de azert feltettem (ami rohejes volt, hogy a sima frissites nem futott leert a telepitesnel lallt hibauzivel, hogy nem tudja megnyitni az eredeti file-t taralmazo mappat...tobb sebbol verzik ez meg), es baromira nem valtozott semmi, pedig azt irtak ez mar IOS 6 kompatibilis.
    Megirtam ezt is nekik...azota hallgatnak, pedig elotte gyorsan reagaltak ket levelemre is. (ipad-hoz kulon kell kernem a paypalos regisztralt mailcimemmel egy ujabb azonositot, mert ugyan 3 eszkozre telepithetem ha megvettem, de onmagatol ez nem megy neki)

    Az auxo fejlesztoi rosszabbak, mert azzal ugye telon az a gond, hogy nem megy az egyujas felhuzas, meg hiaba allitom be, hogy a toogles legyen a kezdo..nem azzal kezd, csak ha felteszem az activatort, es abban beallitok valamit amire elojon az auxo...na akkor toogles-el kezd, szoval a bealltas jo, csak a progi bugos.
    Ezen kivul megirtam, hogy ipad-on nem muxik rendesen (nem olvastam rendesen el cydiaban, hogy nem kompatibilis...bar akkor fogalamam sincs miert engedi egyaltalan telepulni), es erre az egeszre csak annyit valaszoltak, hogy ipaddal nem kompatibilis. :O , azt figyelemre sem meltattak, hogy iphone-on sem mukodik ugy ahogy kene, legalabbis nem reagaltak ra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák