Új hozzászólás Aktív témák

  • Aszpirin

    senior tag

    válasz formula01 #301955 üzenetére

    Van AW topik is, de azért néhány válasz:
    - a sima GPS-es bizonyos funkciói, amelyek online vagy BT adatkapcsolatot igényelnek, nem fognak menni a telefon közelsége nélkül - ez értelemszerű, ezen kívól nincs korlátozása :D - de értesítéseket, maileket, üzeneteket, stb nem tükröz a telefonról, online térképeket nem tud letölteni, stb...
    - ha állandóan bekapcsolva tartod a mobilhálózat-kapcsolatot, akkor az U2-vel való eddigi tapasztalatom alapján 10-20%-kal lesz rosszabb az üzemidő - de ez attól is függ, hogyan használod (a sok telefonálás nagyon fogja meríteni pl.), illetve, hogy jellemzően milyen jó az LTE térerő ott, ahol vagy (inél gyengébb, annél jobban fogyaszt az óra). A Cellular-on viszont két mozdulattal ki lehet kapcsolni a mobiladat-kapcsolatot, és csak akkor bekapcsolni, amikor szükség van rá - szintén két mozdulattal, Vezérlőközpontból - ekkor nem lesz szignifikáns eltérés a mindennapokban - amennyiben általában nálad van a telefon.
    - tényleg szubjektív. Attól függ, neked mennyire fontos, hogy ne kelljen nálad legyen a telefon. Én jóval kevesebb hozzáadott értéket látok egy órában, amely az amúgy is nálam lévő telefon egy miniatürizált, csuklón hordott változata, és kb csak arról szól, hogy ne kelljen elővenni a telefont a zsebből - plusz néhány vitális jel-szenzor (önmagában ez is lehet elég fontos bárki számára, de ha csak a vitális jelek monitorozásáért kell GPS-es okosóra, sokkal-sokkal olcsóbban is meg lehet úszni, pl. egy Fitbit Versával). Szerintem tehát megéri a Cellular felára. De ezt tényleg Neked kell végiggondolnod.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák