Új hozzászólás Aktív témák

  • tothjozsi96

    addikt

    Sziasztok!

    Jó tanácsért jöttem.
    Van egy iPhone 11 Pro-m, 256Gb tárhellyel. Tök jó, szeretem a telefont, nincs vele problémám. 1 éve cseréltettem benne akkut, elvagyok ezzel a telefonnal, nincs ennél többre igényem. Megjelenéskor vettem, szeptemberben volt ez 4 éve. Nézegettem az EMAG-on ezt a szülinapi kuponozós dolgot, és a 14 Pro (256Gb) el lehetne hozni 432e forintért. A 15 Pro (256Gb) az 495 ezer forint lenne. A mostani telefonom eladva kicsit kedvezőbb lenne a dolog természetesen.

    Nem igazán látom értelmét a cserének, viszont azért az én telefonom már 4 éves, megmondom őszintén hogy nálam alapvetés hogy 5 évnél tovább nem használok egy telefont, mert nem, és kész. Szóval nem tudom hogy a 16 Pro mennyire lesz majd jó vétel, de nyilván a jelenlegi telefonom még kevesebbet fog addigra érni, szóval most egy 14 Pro-ra ~300e forint ráfizetéssel tudnék váltani. A 15 Pro ehhez képest +70e forint még. Gondolom azért a 16 Pro nem lesz olcsó, bár kitudja.. de nyilván a jelenlegi telefonom még értéktelenedik, és szerintem simán elképzelhető hogy 500e forintot kellene rádobni majd akkor egy 16 Pro (256GB) telefonra.

    Most mondhatjátok ha ennyire garasoskodok, akkor minek nekem iPhone.. :U De ja, azért ez nem pár tízezres, úgyhogy azért próbálnám a legjobb lehetőséget kihozni a dologból.

    Szóval a kérdés, 14 Pro vagy 15 Pro? A kettő között 70e forint az árkülönbség. Én annyira nem érzem fontosnak hogy rádobjam azt a 70e forintot, de ha valaki megtudja érvelni hogy az mitől lesz nekem jobb, akkor azt is megköszönöm.

    Én a 14 Pro-ra szavazok!
    De mondom, tanácstalan vagyok, úgyhogy szívesen veszem a jó tanácsokat. :)

Új hozzászólás Aktív témák