Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz Dagobert07 #31708 üzenetére

    pontosan minel halkabb ? :)
    ha masik I4-hez kepest, akkor fene sem tudja (nem vagyok szervizes), de ha elado olyanokat mond (gondolom utolag), hogy ketszer lett cserelve a hangszoro...hat mar az is lehet alapbol kamu, lehet cserelve benne sokminden...nagyon bizalmatlan vagyok ilyen eladokkal. hiaba olcso esetleg tuti nem vennem meg, mert lutri. inkabb tovabb erdemes gyujteni, de hibatlan, hivatalos papirokkal rendelkezo darabot kell vasarolni ha hasznaltat veszel.
    Ha van lehetoseg vidd vissza a telefont...nem annyira a hangszoro miatt, de az egesz "buzlik" kicsit nekem (nem veletlenul lehetett olcso, es meg igy is jol jart az elado).

    (#31697) M@te:
    na ja..6 ora hasznalat 52% maradek akksival. ilyen eredmenyek akkor szuletnek, ha valami progi hatterben akkor is hasznalatot general amikor a telefonhoz hozza sincs nyulva...orankent 1%-ot merul keszenletben, es 8-10perc hasznalat kerul a szamlaloba. Viber, whatsapp is muvel ilyesmit, de meg egyeb programok is tuti, csak ezekrol sajat tapasztalat volt mar. Ha nincsenek kilove a gyorsindito menubol, akkor idonkent generalnak egy kis hasznalatot, de persze minimalis proci hasznalattal. kijelzo ugye alapbol nem megy, igy a fogyasztas viszonyleg csekely, de nem valos adatot fog mutatni a hasznalati ido szamlalo.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák