Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz Xero #31918 üzenetére

    najo...de ha valaki most akar venni, akkor mit csinaljon? Varjon a kovetkezo generaciora ? Az meg jopar honap (fel ev siman), es meg plusz egy honap mire rendesen kaphato is lesz itthon, es nem kell varni ra.
    Ha csererlo van szo, akkor persze ki lehet a kovetkezoig huzni azzal ami van, de akinek epp nincs elozo generaciobol valamelyik, vagy pluszban kell egy ....akkor mi mast erdemes venni hosszabb tavra ?
    Van aki arra eskuszik, hogy amikor megjelenik az uj verzio, akkor kell megvenni az elozot, mert mar olcsobb, es 1-2 evig meg az is tuti hasznalhato, de most ?

    Lopas, tores barmelyikkel elofordulhat amit vesz az ember, es akkor szinten csere (pontosabban uj beszerzese) szukseges , de nem hiszem, hogy ettol tartva lenne erdemes valasztani, mert akkor mindenki regebbi hasznalt telokkal rohangalna :)

    Meghatarozo a kolteni szandekozando penz mennyisege is termeszetesen, de szerintem mindig (najo...1 honappal az uj elott mar tenyleg erdemes varni egy kicsit ) az aktualis friss verziot kell venni (akar ios, akar android, akar wp izlestol fuggoen), es azutan nem foglalkozni egy ideig milyen ujdonsagok jonnek ki, csak hasznalni ami van, kulonben sosem lesz eleg jo a meglevo.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák