Új hozzászólás Aktív témák

  • vadászcsiga

    félisten

    válasz megema #3833 üzenetére

    Optimalizáció tekintetében Samut vagy HTC-t érdemes venni a többivel nem nagyon foglalkoznak a gyártók. Nekem ahogy az aláírásomban is olvasható van egy droidos táblám de hiába van rajta gyárilag ICS mivel nincs ráoptimalizálva, egyáltalán nem leányálom vele a munka. Szerencsére van rá főzött rom ami mérföldekkel jobb de így is van hiba dögivel. Viszont egy galaxy tabot kezelni sokkal nagyobb élmény, igaz 100k-val többe kerül de sokkal gördülékenyebb pont az előbb leírtak miatt.

    Jöhetne a kérdés miért nem veszek iPadot, hát mert néha szükségem van a torrentre vagy letölteni valamit. Ezekben a nagy melegekben napokig be sem kapcsoltam a laptopot és mindent megoldottam.

    Valaki kérdezte itt hogy változott e az ios6 grafikailag, erre jött a válasz hogy a jót minek elrontani vagy valami ilyesmi hát nagy igazság. Az android negyedik verziós ui-ja is olyan lehangoló hogy kész felüdülés iphone 4S-t kézbevenni igaz hardverileg nem egy kategória.

    Egyébként 3GS előtt blade-em volt, nagy móka volt. T-ben 30-ért megvettem, hazavittem otthon kifüggetlenítettem, telenoros kártyát bele, lőn királyság :C
    Van belőle egy angol kiadás orange sanfransisco néven ami 512 mb ramos de itthon csak 256-tal adták pár hétre rá kijött egy patch ami láthatóvá tette a maradék ramot így az itthoniak is 512-esek lettek. Sajnos az orange-os amoled kijelzőt nem lehetett szofveresen megoldani így maradt a tft de annak is gyonyörű szine volt akkor. Végül eladtam és jött a szifon. Az enyémben zörgött a hangszóró beszélgetés közben, főleg ha feleségem nokiáját hívtam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák