Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    válasz -secret- #57747 üzenetére

    De hogyha először írok iMessage-t valakinek, akkor hiába írom be a telefonszámát, csak akkor küldi iMessage-ként hogyha a mail címét írom be, ami meg van adva. iOS 6-nál azt hiszem meg lehetett adni iMessage fogadásához, tel számot is, de most már csak mail címet lehet megadni.

    Amúgy egy kicsit csalódtam ebbe a SGP Crumena bőr tokban. Mert a teló vége kilóg belőle. Így ha esetleg pont úgy esne ki a kezemből, amikor tokba van, akkor az szívás. Tágulni már nem hinném hogy fog, de holnap úgyis megyek szifonosokhoz fóliáért, megpróbálkozok kicseréltetni. Csak az a baj hogy ilyen felülről becsúsztathatósba ami ilyen jobb minőségű, csak az iCase van náluk szerintem.

    Illetve eléggé passzentos ez a Crumena bőrtok. Meg ez a kihúzófüles megoldás is... Ugye a tok alját húzza össze ez a fül, és úgy jön ki a teló. De ha ezt a fület nem tolom vissza kézzel, akkor a teló nagyon nehezen megy vissza bele. Viszont mindenképp ilyesmi tok kell, mert nem egy kemény tokot, vagy bumpert szeretnék fogdosni, hanem a telót magát.

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák