Új hozzászólás Aktív témák

  • TigerCat

    nagyúr

    Sziasztok,

    Kis problémám adódott az iOS 7-tel.

    Friss visszaállítás után ha belépek a beállítások menübe és pl. kikapcsolom a parallax effektet, akkor kilép az alkalmazásból. Ugyanezt játszotta el akkor is, amikor kikapcsoltam a kontaktok szinkronizálását, vagy a gyakori helyeket. Szóval a Settings nem túl stabil valami. Ami nem nagy probléma, de honnan tudom, hogy amit ki-, vagy be akartam kapcsolni, az valóban úgy is történt? Hiszen lefagyott, amikor be akartam állítani.

    Rendszeresen lefagy a telefon menü is. Ma a kedvencek közül szerettem volna hívni egy számot, de semmire nem reagált. Ki kellett nyomnom az alkalmazást, hogy valami történjen.

    Van mág pár ilyen problémám és őszintén szólva, kezdek kiábrándulni. Soha nem használtam droidot, nem is ismerem, nem is szeretnék, így csak reménykedem, hogy valamikor javítják. Esetleg ötlet, hogy mivel lehetne stabilabbá és megbízhatóbbá tenni az iOS 7-et?

    Valamint milyen naptár app lenne, ami Google naptárral szinkronizál, frankón áttekinthető és szépen kiteszi listában (az értesítési központban és az alkalmazásban is) a beállított dolgaimat? Természetesen lehet fizetős is, nem gond. Ha tényleg jó, szívesen áldozok rá.

    Köszönöm!

    ♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

Új hozzászólás Aktív témák