Új hozzászólás Aktív témák

  • erdoke

    titán

    válasz #51177472 #70945 üzenetére

    Vigyázz, mert ha eddig volt VoIP-od, akkor ezután nem lesz, vagy bármikor lekapcsolható. Emellett a net & Roll bővítők vagy áprilistól, vagy májustól kivezetésre kerülnek, csak a NetPlusz marad. Bár az utóbbiak szerintem jobbak is, igaz, 1290 a +1 GB.

    (#70946) Totheground
    Legalább odáig eljutottunk mára, hogy 13e Ft-ért van minden korlátlan csomag. Legalábbis az 5,5 GB net nekem már azt jelenti. Jelenleg ez kb. 40 euró, ami nem sokkal több, mint tőlünk nyugatabbra, nagyjából a magasabb adótartalommal arányos.

    (#70948) Tibee86
    Talán nemm olvastad el elég alaposan, amit írtam, de olyasmiről nem volt szó, hogy nincs rá szükség. Éppen azt írtam, hogy ha nagy a szükség, akkor neked nem felel meg, másikat kell keresni. Ha más szempontokat is figyelembe véve összességében még mindig ez a legjobb megoldás számodra, akkor viszont parttalan hosszú távon hadakozni egy olyan tulajdonság ellen, ami szándékosan ilyen, tehát "javítani" nem fogják. Jön majd az LTE Advanced, és biztos lehetsz benne, hogy EDGE kapcsoló akkor se kerül a menübe...

    [ Szerkesztve ]

    A legjobb aláírás a héten

Új hozzászólás Aktív témák