Új hozzászólás Aktív témák

  • Ringloszilva

    tag

    válasz Totheground #85095 üzenetére

    Nekem meg te vagy a troll. Miért kellene nekem elfogadnom, hogy neked mi a jó? És azt miért kellene elfogadni, hogy valaki aki kevésbé jártas az okostelefonokban, azt szándékosan félrevezetitek? Világosan megírta, hogy nem kell neki semmilyen új dolog és a családtagja nem akar semmilyen extrát, csak egy megbízható rendszert. De ti mindig rá akarjátok beszélni a legújabb csodára. Csakhogy az a ti álmotok és jövőtök, nem az átlagemberé... Jó az LTE, nem állítottam, hogy nem jó. Azt állítottam, hogy 10 emberből kettőnek van rá szüksége. Ugyanez vonatkozik a többi dologra ami az új telefonokban van. Senki nem mondta, hogy te ne vegyél olyat.

    (#85101) B-L-A-C-K

    Köszönjük az értékes hozzászólást. És még én vagyok a troll. Értem, hogy kellemetlen a nagy marha igazság, de ha nem tudsz érdemi hozzászólást, akkor igazán megtarthatnád a provokáló, vita gerjesztő írást. Köszönöm.

    [ Szerkesztve ]

    Hm, szerintetek éhes vagyok? Nem tudom eldönteni. És milyen gatyát vegyek fel? Ti milyet vennétek fel? Az ádidász jobb, vagy a nájki? Golyóálló mellényhez hol tudok brando fóliát venníííí? Help plíz!

Új hozzászólás Aktív témák